I am the best.
Entries About Links Stuff Credits




Yoi Syamil :'D
Monday, October 17, 2011 | 5:24 AM | 0 comments

hey awak ! saya tanak tulis kat FACEBOOK yang saya suka awak , so saya tulis kat sini jaaa ^^ tp macam la orang ta buleh baca ken ? BHAHAHA , lawak je kau sera :'> tapelahhh , i just wanna say that ILOVEYOU YOI <3 ta tahu lah kenapa saya suka awak gilak bangggg ! ADUYAI , memang malu lahh perempuan suka laki ? HAHA , tape tape , aku kan GENTLE , ekekeke , walaupun kau ada orang laen , tapi aku tetap na kau wehhh ! tape lahh , aku pendam je lahh , CEWAH ! so sampai sini jaa , aku harap kau baca wahai kekanda ku yang ta jadi YOI SYAMIL :*


IDOLOVEYOUTILLMYLASTBREATH :'>






mukatamalu , 

 SERA AZMI ^^

Older Post | Newer Post
Bonjour!


My name is Sera Azmi peeps .Welcome to my kingdom. Im totally Single boys. No harshwords here bitch.

Shout




.